In Canada is een tandarts uit zijn functie gezet nadat hij tanden van een ander persoon bij een patiënt in de mond had gelijmd. Hij was al eerder tijdelijk geschorst wegens ongepast gedrag.

Omdat de patiënt haar hoektanden miste en haar prothese was verloren ging ze met spoed naar een vervangende tandarts, Khaled Emile Hashem. Achteraf was ze echter niet tevreden met het resultaat omdat ze vond dat het leek alsof er een stuk gekauwde kauwgum in haar mond was geplaatst. Toen ze naar haar eigen tandarts ging bleek dat de tanden die geplaatst waren geen kunsttanden waren maar echte die van een ander persoon geweest waren.

Als reactie op de aanklacht die de patiënt indiende gaf Hashem aan dat de patiënt vooraf op de hoogte geweest was van de behandeling en hier ook een akkoordverklaring voor had getekend. Het tuchtcollege vond dit echter geen overtuigende en betrouwbare verklaring. Uiteindelijk werd Hashem schuldig bevonden van acht verschillende gevallen van beroepsmatig wangedrag en is uit zijn functie ontheven.