Een Russische man heeft het drinken van 3 flessen wodka en het uit het raam springen uit zijn raam op de vijfde verdieping overleefd en dat laatste tot twee keer toe. Alexei Roskov vertelde dat hij de tweede keer was gesprongen om aan het tieren en schelden van zijn vrouw te ontkomen, die tekeer ging over zijn eerste sprong. Vrouw Yekaterina had met afgrijzen gezien hoe haar bezopen echtgenoot het keukenraam van hun appartement in Moskou opende en zichzelf naar buiten smeet.
Ongelofelijk genoeg overleefde Mr. Roskov (22) het en was zelfs in staat naar boven te stommelen met amper een schrammetje na zijn val van 18 meter.
Maar terwijl zijn vrouw de ambulance belde en opnieuw op hem begon te schelden, sprong hij opnieuw. Verbijsterde artsen hebben de lichte verwondingen behandeld voor ze de man lieten gaan.
Mr. Roskov verklaarde verder als geheelonthouder door het leven te zullen gaan, waar hij aan toevoegde: "Ik heb gewoon krankzinnig veel geluk gehad... héél erg veel mazzel. Ik had geen flauw idee waarom ik de eerste keer sprong, maar toen ik weer boven kwam en mijn vrouw tekeer hoorde gaan, leek het me beter om maar weer te gaan."