Een Indiase moeder legde in een potje Mens-Erger-Je-Niet een opmerkelijke inzet op tafel. Renu speelde tegen haar huisbaas, en nadat ze al haar geld had vergokt en verloren zat er nog maar één ding op. De vrouw gebruikte zichzelf als inzet. Ze verloor, en is bij de huisbaas ingetrokken. Haar man is radeloos en probeert haar terug te krijgen, schrijft India Today.

De moeder van twee kinderen uit de Uttar Pradesh's Pratapgarh-regio was verslaafd aan Ludo. Het spel dat wij hier kennen als Mens-Erger-Je-Niet. Haar man verhuisde zes maanden geleden naar de stad Jaipur voor zijn werk. Renu zou in de tussentijd het spel zoveel hebben gespeeld dat ze al het geld wat hij terugstuurde verloor.

Omdat het geld op was en ze niets anders had om in te zetten, maar wel haar verslaving wilde bevredigen kwam de vrouw met een ingenieus plan. In een potje Ludo met haar huisbaas zette ze zichzelf in. Als inleg. Ze verloor het spel en zo werd hij in feite haar eigenaar, dus al snel trok de vrouw bij hij huisbaas in.

Haar echtgenoot zit met zijn handen in het haar en klaagde bij de politie over de situatie. ''Ik heb geprobeerd ervoor te zorgen dat zij bij hem weggaat, maar ze is er niet klaar voor.'' De politiewoordvoerder reageerde tegenover de India Today op de situatie. ''We proberen in contact te komen met de man en stellen een onderzoek in zodra dat lukt.''