Een bewoner van Kruiningen heeft vannacht een dronken man in de tuin aangetroffen. De ‘inbreker’ kreeg een kopje koffie aangeboden, maar viel daarna in slaap op de bank en weigerde te vertrekken. Toen de politie arriveerde werd de dronken man agressief.

De bewoner had uit goed fatsoen de dronkelap binnen gelaten in zijn woning. Maar daar trok de man een deel van zijn kleding uit, waarna hij languit op de bank ging liggen en luid begon te snurken. Toen heeft de man des huizes maar de politie gebeld.

Agenten hebben geprobeerd de man wakker te maken, maar die was daar niet zo blij mee. Hij weigerde de woning te verlaten en werd agressief richting de bewoner en de politie. Hij bedreigde daarbij de agenten en probeerde hen te bespugen.

Toen vond de politie het welletjes en besloot de man te arresteren. Hij is meegenomen naar het politiebureau, waar hij zijn roes wel mocht uitslapen. Op het bureau bleek dat de man een mes bij zich droeg. Het mes is in beslag genomen en de man is later verhoord. De man uit Kruiningen heeft aangifte gedaan.