Een Amerikaanse vrouw heeft een wel héél gênant moment beleefd toen ze online solliciteerde voor een job. Ze wist immers niet dat ze zichzelf al aan het opnemen was en gaf haar ongezouten mening over de vraag…

Chaylene Martinez solliciteerde onlangs bij luchtvaartmaatschappij SkyWest Airlines. Ze kreeg online een vraag voorgeschoteld die ze in een video moest beantwoorden. «Wat vind je van de bedrijfscultuur van SkyWest en hoe voel je je daarbij?», klonk het.

De jonge vrouw wist niet dat de opname al gestart was en dat ze meteen moest antwoorden. Ze was in de veronderstelling dat ze nog even kon oefenen en schakelde daarbij via de telefoon de hulp in van een vriend. «De domste en meest afgezaagde vraag die ik ooit gehoord heb», zei ze tegen die vriend.

Ze zocht samen met haar vriend naar de juiste woorden, maar op een bepaald moment ontdekt ze dat de opname al de hele tijd bezig was. «Oh nee!», reageert ze met blozende wangen. «Het spijt me, ik wist niet dat ik al aan het opnemen was. Ik was aan het oefenen», probeert ze het nog goed te maken.

De video werd al meer dan 5 miljoen keer bekeken op TikTok. Heel wat mensen hebben met haar te doen, al zouden sommigen haar alsnog aannemen. «De waaier aan emoties die ze ervaarde toen ze besefte wat er gaande was…», «Oh mijn God, zo pijnlijk», en «Ik werk voor SkyWest Airlines en dit filmpje werd door heel wat medewerkers gezien. Ik wil dat je weet dat iedereen je dolgraag in dienst zou willen nemen», lezen we onder meer in de reacties.