Een Amerikaanse vrouw kon haar oren niet geloven toen de man waarmee ze een tijdje aan het daten was, haar wegstuurde omwille van haar kleding. «Hij vond het te gênant om met mij zo gezien te worden», zucht ze.

Nikki Jabs leerde onlangs een man kennen waarmee ze al enkele keren op date ging. Enkele weken geleden vroeg hij haar of ze mee wilde naar een receptie van het bedrijf waar hij werkte. De 30-jarige vrouw spendeerde 40 minuten om er zo goed mogelijk uit te zien. Ze vertrokken naar het event, maar Nikki zag aan hem dat er iets scheelde.

Pas toen ze aankwamen, zei hij dat hij haar outfit niet gepast vond voor de receptie. «Hij vond het te gênant om met mij zo gezien te worden, belde een Uber voor mij en ging alleen naar de receptie», vertelt ze.

Nikki nam in de Uber al huilend een selfie. «Ik ben zo verdrietig omdat ik zoveel moeite heb gedaan om er mooi uit te zien. En hij stuurt me naar huis. (…) Je ziet maar enkele centimeters van mijn buik, en mijn borsten zie je amper», zucht ze. Uiteindelijk sprak ze niet meer met de man af.

Ze deelde haar verhaal op TikTok, waar heel wat volgers haar steunden. «Als de dresscode zo belangrijk was, dan moest hij dat maar op voorhand zeggen», en «Goed dat je meteen wist hoe hij in elkaar zit. Beter nu dan later in een eventuele relatie», lezen we onder meer.
Foto