Een opmerkelijke oproep van de politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Ze zoeken een automobiliste die een scholier aanreed en vervolgens afzette op school. Wie de bestuurster was, is een raadsel.

De studente, van wie de naam een leeftijd niet bekend zijn gemaakt, probeerde volgens de politie de straat over te steken. Daarbij werd ze geschept door een auto die de kruising opreed.

Op Facebook heeft de politie beelden gedeeld van het ongeluk. Die werden gemaakt door een camera op een schoolbus, die toevallig net voorbijkwam.

Volgens de scholiere stopte de automobilist in eerste instantie niet. Ze deed dat pas toen anderen haar al te hulp waren geschoten. Vervolgens bood de vrouw haar wel een lift aan naar school.

Na het afzetten bij de school, liet de automobilist geen gegevens achter. Vandaar dat de politie haar nu via Facebook zoekt. De scholiere kwam alleen ten val, maar ze was zo geschrokken dat ze zich bijna niets meer kan herinneren.

Ze weet alleen dat de vrouw die haar aanreed blank is en in de vijftig. Ze heeft blond haar en draagt een bril. De auto waarin ze reed is grijs, mogelijk gaat het om een Ford Focus.
Foto