Een Brits stel dat zijn gouden huwelijk vierde, deed dat in de trouwkleding die het vijftig jaar geleden ook al droeg op de huwelijksdag. De trouwjurk en het trouwpak pasten nog perfect.

Carole-Ann en Jim Stanfield waren helemaal niet van plan om de vijftig jaar oude kleding opnieuw aan te trekken, maar ze kwamen de kledingstukken tegen terwijl ze op zoek waren naar hun oude trouwfoto’s. Hun kleindochter Hayley, wilde ze graag zien.

Terwijl de twee in hun schuur op zoek waren naar de foto's vonden ze hun trouwkleding terug onder een dikke laag stof. Ze droegen de outfits voor het laatst in oktober 1966.

Carole-Ann zegt tegen de Britse krant Telegraph dat hun kleindochter er gelijk op aandrong om de trouwkleding weer te passen. "Dat wilde ik liever niet, want die lag al behoorlijk lang in de schuur, zat dus onder het stof en stonk."

"Maar ze bleef maar zeuren, dus uiteindelijk deden we het voor haar. We waren helemaal verbaasd toen we de jurk en het pak nog pasten. Toen onze kleindochter het zag, drong ze erop aan dat we de outfits naar ons feest zouden dragen."

En weer lieten Carole-Ann en Jim zich overtuigen door Hayley. "Veel mensen die naar het feest kwamen, wisten al dat we de jurk en het pak opnieuw zouden dragen, maar toch was iedereen overdonderd toen we daar stonden. Wij zelf ook."
Foto