Een vijf-jarige jongen wordt getroost door zijn familie nadat zijn vermiste hamster, Teddy Bear, dood werd aangetroffen in het rugvet van zijn 350 kg wegende moeder. Michelle Wiggins, 31, werd naar de eerste hulp gebracht door haar zus, toen ze, na klachten over een vieze geur, bezorgd waren dat een van haar doorligwonden ontstoken was.

Echter, toen ze onderzocht werd door de eerstehulp-arts, bleken Wiggins' doorligwonden het minste van haar problemen. Terwijl haar 5-jarige zoon aanwezig was, onderzocht Dr. Timothy Murphy de zwaarlijvige vrouw en voelde een vreemde bobbel in de plooien van haar rugvet. Toen de dokter de huid optilde om het gebied te onderzoeken, trof hij tot zijn verbazing een dood knaagdier, ontbindend op haar huid. Volgens de dokter had de hamster er zolang gezeten, dat een van Wiggins zweren begon te genezen rond het knaagdier en het insloot in haar huid. Hierdoor ontstond de vieze geur die van haar lichaam afkwam.

Helaas voor de kleine jongen, was hij getuige van het hele incident waarin Teddy Bear van het rugvet van zijn moeder werd verwijderd. Volgens de dienstdoende verpleegster begon de jongen te huilen "Niet Teddy, alsjeblieft niet Teddy!" Wiggins vertelde de arts dat de hamster bijna 3 weken geleden was ontsnapt, maar dat ze hem niet konden vinden. Wiggins' besmette gebied werd behandeld en ze werd naar huis gestuurd. Haar zus zei dat ze gelijk op weg ging naar de PetSmart om een nieuwe hamster te kopen voor de kleine jongen. "Hij verdiende het niet om dit angstaanjagende incident mee te maken."