Een vliegtuig van Air India vloog zaterdagochtend van Chennai (India) via Delhi naar Parijs. Maar het vliegtuig vloog niet helemaal volgens het rooster. Het vliegtuig had maar liefst 3 uur vertraging. Reden: De piloot had ruzie met een monteur. De ruzie liep zo hoog op dat de piloot met de monteur begon te vechten.

Vlucht AL 143 stond op het punt om te vertrekken. Alle 122 passagiers waren al aan boord, maar de piloot en een monteur hadden een meningsverschil in de cockpit. De piloot weigerde om te vertrekken, omdat er volgens hem een kleine technische storing was. De monteur zelf liet weten dat de storing niet ernstig was en dat het vliegtuig gewoon kon opstijgen. De piloot werd daarna zo boos dat hij slaande ruzie met de monteur kreeg.

De monteur ging de cockpit uit, de piloot sloot zich op in de cockpit en weigerde nogmaals om te vertrekken. Na een tijdje was de piloot weer aanspreekbaar en kon de vlucht, inmiddels 2 uur later, gewoon vertrekken. Maar dan zonder de piloot, want die was inmiddels vervangen door iemand zonder kort lontje. Air India is inmiddels gestart met een onderzoek.