Een vrouwelijke politicus stelde afgelopen weekend voor om Russische vrouwen te bevruchten met Poetin’s zaad om hem op deze manier voort te kunnen planten. De policitus Yelena Borisovna Mizulina heeft haar voorstel al aan het Lagerhuis voorgesteld.

De vrouwen die zich laten bevruchten met Poetin’s zaad, kunnen een financiële gift verwachten van de overheid. Yelena zegt: “De essentie van mijn voorstel is simpel. Iedere burger in Rusland zal per mail de vraag krijgen om zwanger te worden van Poetin. Hier tegenover zal een bijzondere vergoeding staan.”

De kinderen van Poetin zullen opgeleid worden op een kostschool en zullen hier net zo succesvol worden als Poetin. “De kinderen van de Russische president zullen de militaire en politieke elite van de staat vormen.” De vrouw die dit heeft verzonnen, is dezelfde vrouw die onlangs vond dat alle Russische Joden het land uit moesten omdat er al ‘genoeg problemen’ waren. Een bijzondere dame dus.

Anderen vinden het onwaarschijnlijk dat dit ooit zou gebeuren, volgens hen zou de conservatieve Kremlin nooit gepakt willen worden met het bespreken van iets pikants als het sperma van de president.