Chinees restaurant ‘Aunt Dai’ in de Canadese stad Montreal is ineens heel populair door social media. De eigenaar is op de menukaart extreem eerlijk over de gerechten die erop staan. Sinds een klant foto's van de menukaart postte op Twitter komen er meer klanten op het restaurant af.

‘Aunt Dai is mijn favoriete Chinese restaurant in Montreal, maar de echte traktatie is het menu, met uiterst eerlijk commentaar van de eigenaar’, schreef twitteraar Kim Belair naast de foto's die ze maakte van de menukaart van het restaurant. Restauranteigenaar Feigang Fei beschrijft zijn Orange Beef als ‘niet zo goed als’ een ander gerecht op de kaart, de General Tao Chicken.

Ook is Fei ‘geen grote fan’ van de zoete en pittige varkensreepjes, omdat het anders is dan de versie die hij at toen hij naar de universiteit in China ging. ,,Ik ben niet niet zo'n fan van onze versie.” Op de menukaart liet de eigenaar weten dat hij niet de kans had om zijn rundvlees met satésaus te proberen op het moment dat hij de beschrijving schreef. Wel is hij fan van het komijnrundvlees, hij noemt het ‘erg lekker’.