hr
jaargang -23 - laatste artikel 23-4 18:00 - 74444 artikelen - nu online 26 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


vragen des levens - vragen des levens - vragen des levens - vragen des levens


[1]

Aan de slag

06-11-12 16:56:33 - Quote! - @heraux
heraux
Oudgediende


WMRindex: 9.537
OTindex: 27.258
T S
Doe het zelf.

Wat doe jij zelf?

Ik had het idee opgepakt om eens
wat brood te gaan bakken omdat
ik het brood uit de super niet
van kwaliteit vind.

Wat zou het zelf
bakken van brood
kosten?

Heb jij ervaring met
het bakken, ik zou graag
wat meer willen weten
over brood bakken.

Er zijn natuurlijk veel recepten
te vinden op het internet maar de
ervaring en goede tips vind je alleen
bij diegene met ervaring.


Het staat ook vrij andere
"doe het zelf tips" te plaatsen
maar vermeld duidelijk het onderwerp.

vragelijst
1. Waar vind ik vers meel
. en niet die kant-n-klaar uit een
pak,

2. waar vind ik het scharrel ei,

3. moet er gist in of kan dat ook anders.

4. Water of melk en welke melk is goed?

5. welke vorm is goed, kan het in elke vorm?

6. hoelang moet je het brood laten
rijzen, bakken?


13-11-12 10:53:09 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
3. Gist (of een vervanger?) moet er altijd in.

Verder weet ik het niet, wij werken met een mengsel uit een winkel en een broodbakmachine, die zo'n 3 uur doet over wit brood :P

13-11-12 10:57:43 - Quote! - @nietmeer
nietmeer
1. misschien kan je ergens bij een boer langs die dat maakt?

2. op de markt bij de poelier

3. zie Jersan

4. melk, volgens mij maakt het niet uit welke melk

5. ligt eraan welke vorm je je brood wilt geven:P

6. weet ik niet:P volgens mij op of onder de verwarming een uur laten rijzen...

dit is wat ik weet...het kan ook fout zijn:P

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven